Hva kan du bruke domenet til?

Domenet er din eiendom og kan brukes til det du ønsker. Vet du ikke hva du vil? Da kan du eie det og bruke det når det passer deg.

Her er noen forslag til hvordan du kan få glede av domenet med en gang. 

Personlig epost

Er du lei epost-adresser som Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.? Få din egen epost med ditt eget domenenavn. Eier du kari.no eller karl.no? Da kan din epost være Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller det du ønsker. Du kan ha flere epost til samme domene.

Prisen avhenger av hvilken epost-løsning du ønsker. Få epost fra kr. 25- pr. måned!

Har du ikke domene ennå, her finner du ditt drømmedomene.

Bestill epost nå

Din egen nettside

Med eget domenenavn kan du sette opp din egen nettside. Ønsker du en profesjonell nettside for din virksomhet, eller ønsker du en hobbyside eller blogg? Vi har nettsider for hvert behov. Velg alternativet som passer deg og kom i gang i dag.

Har du ikke domene ennå? Du kan bestille nettside og domene samtidig og få rabatt; her finner du ditt drømmedomene.

Få nettside nå

Få din egen nettbutikk

Ønsker du å selge varer eller tjenester på nettet? Da trenger du bare en nettbutikk for å komme i gang. Velg mellom profesjonelle løsninger for større butikker, eller kom i gang med å lage din egen, lille butikk. Vi har løsningen som passer deg.

Har du ikke domene ennå? Du kan bestille nettbutikk og domene samtidig og få rabatt; her finner du ditt drømmedomene.

Få nettbutikk nå

Bruk domenet til Facebook, eller din blogg!

Du kan bruke domenet til det du ønsker. Hvis du ikke har tid til egen nettside, kan du for eksempel bruke din Facebook-side, eller Linked-In side. Vi setter opp domenet for deg, slik at besøkende kommer dit du ønsker når de skriver domenenavnet ditt i nettleseren.

Har du ikke domene ennå? Hvis du bestiller domene hos oss setter vi opp viderekobling gratis. Her finner du ditt drømmedomene.

Få viderekobling

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok