Hva kan du bruke domenet til?

Domenet er din eiendom og kan brukes til det du ønsker. Vet du ikke hva du vil? Da kan du eie det og bruke det når det passer deg.

Her er noen forslag til hvordan du kan få glede av domenet med en gang. 

Få epost med domenenavnet ditt

Er du lei epost-adresser som Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.? Få din egen epost med ditt eget domenenavn. Eier du kari.no eller karl.no? Da kan din epost for eksempel være Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du kan ha flere epost til samme domene.

Prisen avhenger av hvilken epost-løsning du ønsker.

Har du ikke domene ennå? Her kan du se om domenet er ledig og bestille det med en gang.

Vi tilbyr epost

Få nettside eller nettbutikk på ditt domene

Mange bruker domenet til å sette opp en egen nettside eller nettbutikk.

Domenenavnet er som din gateadresse hvor du får din egen tomt. På tomten kan du bygge det huset du ønsker med de materialene du vil. Det kan for eksempel være en blogg, et dataprogram, en nettbutikk, et forum eller din egen Wikipedia. Bare fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med ditt domene.

Netthandel tar over tradisjonell handel i høyt tempo. Du kan få nettbutikk integrert i nettsiden, med betalingsløsning slik at kunder kan begynne å handle med en gang.

Vi tilbyr nettsider

Vi tilbyr nettbutikk med betalingsløsning

Du kan peke domenet til en annen side

For eksempel til din Facebook-side

Hvis vi tenker på domenet som din gateadresse, er du ikke nødt til å bygge ditt eget hus. Du kan videresende gjesten til et annet hus. Hvis du for eksempel har laget en side på Facebook og ikke er klar for egen nettside eller nettbutikk, kan du sende de som besøker deg direkte til din Facebook side.

Det kalles en viderekobling. Vi kan enkelt sette opp viderekobling for ditt domene.

Du kan fortsatt bruke domenet til profesjonell epost.

Har du lest disse?

Hva er et domene?

Domenet er ditt digitale firmanavn

Domenet er din adresse på internett og består av tre deler.

Tips for å velge domenenavn

Les dette før du registrerer ditt domene
Domenenavnet er din identitet på nettet og kan bli viktigere enn din fysiske adresse, ditt firmanavn og ditt telefonnummer.

Få våre bloggposter på epost

Please enable the javascript to submit this form