Nyheter


3 grunner til å velge SSL

3 grunner til å velge SSL

En nettside som er sikret med SSL vises med en grønn lås og teksten "Sikker" i nettleseren. Det øker verdien på nettsiden på tre viktige områder.

1. Trygg kommunikasjon

SSL (Secure Socket Layer) betyr at informasjonen mellom deg som bruker og nettsiden du besøker er privat. Det kan ha stor praktisk betydning. Hvis du er på en nettside uten SSL og oppgir kredittkortinformasjon, kan andre snappe opp denne informasjonen. Hvis du logger deg på din nettside fra et offentlig nettverk, for eksempel på reise, kan andre snappe opp brukernavn og passord. Med SSL er du beskyttet mot slik snoking. Informasjonen du gir til nettsiden blir kryptert og kan ikke leses av uvedkommende.

2. Kundetilfredshet

SSLNettlesere merker tydelig sider som har SSL. Chrome viser teksten "sikker", grønn lås og https i grønt. Nettadressen endres fra http til https. Dette signaliserer trygghet. Virus og hacking er en økende trussel, og en nettside som tydelig viser at den tar sikkerhet på alvor, gir en positiv kundeopplevelse. 

3. Søkemotoroptimalisering

Å fremme sider med SSL er offisiell politikk fra Google. De oppfordrer alle til å få sertifisert nettsiden med SSL med sitt "HTTPS Everywhere Initiative". Til gjengjeld får din nettside bedre rangering på Googles søkemotor etter at du har fått sikkerhetssertifikat.

Europol: Løsepengevirus er som en epidemi

Europol: Løsepengevirus er som en epidemi

La oss sikre din nettside. Er du i tvil om den er sikker, er den trolig ikke det.

Les artikkelen i Aftenposten her. Les om sikre nettsider her.

 

Sikring av sårbare WP-sider er i gang!

Sikring av sårbare WP-sider er i gang!

Vi jobber nå med å sikre flere sider som hadde sårbarheter i WP.

Sikkerheten skal være en selvfølge, for hva skal man med nettside hvis den ikke er selgende? Lekkert design, mobilvennlighet og et kundevennlig one-page-design er stikkord for våre nye sider.

Her kan du se tips om sikker nettside.

Ny versjon: 2 sikkerhetsfix og 300 forbedringer

Ny versjon: 2 sikkerhetsfix og 300 forbedringer

Etter to viktige oppgraderinger i sommer er vi alt i gang med høstens sikkerhetsarbeid. Alle avtalesider er nå oppgradert til 3.8, som inneholder to viktige sikkerhetsforbedringer og 300 øvrige forbedringer.

Alle med sikkerhetsavtale skal ha mottatt epost om oppgraderingen, med lenke til ytterligere teknisk informasjon. Vi tar sikkerhet på alvor. Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

Ha en god høst!

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok