Vi bidrar i dugnaden

Dugnad mot krisen

Vår jobb er din trygghet på nett

Alle avtalesider er oppdatert til siste versjon, 3.9.16

Det er en sikkerhetsversjon som utbedrer tre sårbarheter og inkluderer 20 bug-fixer og forbedringer. 

Siden siste nyhetsbrev har vi oppdatert 5 ganger, de øvrige er: 3.9.11-14 i  i desember, november, september og august. I tillegg har vi fulgt opp oppdateringer som PhP og komponenter og tilleggsprogram og flyttet sider til ny server. Med vår serviceavtale passer vi på nettsiden din, slik at du kan konsentrere deg om din virksomhet.

Viruset er en krise

Vi tilbyr hjelp til halv pris i karantenetiden

Dette blir en tøff tid for oss i små og mellomstore virksomheter. Vi har innført Corona-tiltak både i Norge og i utlandet. I Asker innførte vi tidlig hjemmekontor. 

Første Covid19 tilfelle ble påvist i Rosario, Argentina i helgen, og vi har nå innført protokollen vi har forberedt, med videomøter og hjemmekontor.

Vi er en selvfinansiert familiebedrift som har levert digitale tjenester siden 1995. Det gir oss rygg til å bære krisen og vi vil gjerne bidra i dugnaden. Vi halverer vår timepris til våre eksisterende klienter i karantenetiden. 

Hvis du/dere ønsker å oppdatere nettsiden, lage nettbutikk, en YouTube kanal med live-sendinger, forbedre posisjonen på Google eller for eksempel planlegge en kampanje til når samfunnet åpner igjen, da kan vi hjelpe deg. 

Våre serviceavtaler løper som normalt. De er priset for å dekke kostnadene ved oppdateringer og vedlikehold.

 

La oss ta vare på hverandre i denne vanskelige tiden. 

 

Varm hilsen fra

Irma M. Rustad