Vi bidrar i dugnaden

13. juli 2019

Halv pris på bistand i karantenetiden

Alle avtalesider er oppdatert til siste versjon, 3.9.16

Det er en sikkerhetsversjon som utbedrer tre sårbarheter og inkluderer 20 bug-fixer og forbedringer.

Siden siste nyhetsbrev har vi oppdatert 5 ganger, de øvrige er: 3.9.11-14 i i desember, november, september og august. I tillegg har vi fulgt opp oppdateringer som PhP og komponenter og tilleggsprogram og flyttet sider til ny server. Med vår serviceavtale passer vi på nettsiden din, slik at du kan konsentrere deg om din virksomhet.

Viruset er en krise

Vi tilbyr hjelp til halv pris i karantenetiden

Dette blir en tøff tid for oss i små og mellomstore virksomheter. Vi har innført Corona-tiltak både i Norge og i utlandet. I Asker innførte vi tidlig hjemmekontor.

Første Covid19 tilfelle ble påvist i Rosario, Argentina i helgen, og vi har nå innført protokollen vi har forberedt, med videomøter og hjemmekontor.

Vi er en selvfinansiert familiebedrift som har levert digitale tjenester siden 1995. Det gir oss rygg til å bære krisen og vi vil gjerne bidra i dugnaden. Vi halverer vår timepris til våre eksisterende klienter i karantenetiden.

Hvis du/dere ønsker å oppdatere nettsiden, lage nettbutikk, en YouTube kanal med live-sendinger, forbedre posisjonen på Google eller for eksempel planlegge en kampanje til når samfunnet åpner igjen, da kan vi hjelpe deg.

Våre serviceavtaler løper som normalt. De er priset for å dekke kostnadene ved oppdateringer og vedlikehold.

La oss ta vare på hverandre i denne vanskelige tiden.

Varm hilsen fra

Irma M. Rustad

Andre artikler om samme tema

Utviklerkontoret er gjenåpnet!

Vi har gjenåpnet vårt utviklerkontor i Rosario og er allerede på plass med ny digital markedsfører. Se brev sendt på epost til alle våre kunder for flere nyheter.

Sommerbrev: 6 oppdateringer siden påske

Vi jobber utrettelig med sikkerhet og har oppdatert avtalesidene hele 6 ganger siden påske. Siste aktive versjon er 3.9.10. Med nettside hos oss skal du kunne konsentrere deg om din kjernevirksomhet. For flere nyheter se sommerbrevet som har gått ut til alle våre...

Oppgradering av avtalesider til 3.9.6

Denne versjonen er en bugfix og sikkerhets-oppgradering. Det betyr at den styrker sikkerheten og korrigerer feil oppdaget i tidligere versjoner. Vi tar sikte på å fullføre alle oppgraderingene i dag. Som vanlig tar vi sikkerhetskopier, sjekker sidene og sletter...

Datakriminelle har lært seg norsk

Norge er et yndet mål for datakriminelle. Nye tall viser at vi er lettere å lure enn svensker og dansker. Er din nettside sikker? Vi kan sikkerhetssjekke siden for deg. Les hele artikkelen i Aftenposten: Lenke.