Etablert i 1995

Vår økonomiske filosofi: langsiktighet i en turbulent bransje

Få bransjer utvikler seg raskere - og mer uforutsigelig - enn IT-bransjen. Vi er en liten familiebedrift som alltid har drevet med egenkapital, ikke lånte midler. Det gir oss styrke til å ta vare på våre kunder, samtidig som vi har rom til å utforske nye, tekniske løsninger. Oss kan du bokstavlig talt stole på.

Vår tekniske filosofi: bruk det beste - lag det som mangler

Hvis du liker programmering vet du hvor gøy det kan være. En god utvikler vil lage alt selv, og vi elsker gode utviklere! Likevel programmerer vi "minst mulig". Grunnen er enkel; OpenSource. Åpen kildekode har blitt et gobalt miljø som leverer topp programvare - til fri bruk! I tillegg blir programmene oppdatert, videreutviklet og sikret - hver dag. 

Vår oppgave er å finne de beste programmene i markedet, slik at våre kunder får økonomiske og pålitelige løsninger av høy kvalitet.  

Se våre anbefalte løsninger for din neste nettside og nettbutikk i nettbutikken vår. Den er selvsagt laget med samme løsning som vi anbefaler deg.

Rosario: En vekst-hub for sofware-outsourcing i Sør Amerika

Bildet har vi tatt med drone fra pampasen utenfor Rosario. På Paraná elven skimtes skipene som frakter mat fra Rosario og ut i verden.

Gründer

Irma M. Rustad

Irma er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI. Hennes interesse begynte med de første datamaskinene; som 16 åring kjøpte hun en Oric(!). I dag lager vi profesjonell digital markedsføring med animasjoner og video, på gamer-pc'er, tatt med våre egne profesjonelle kamera og drone, behandlet med de beste verktøyene fra Adobe.

Irma veksler mellom å lede utviklerkontoret i Rosario i Argentina, og å besøke kunder fra salgskontoret i Asker.

Mange It-selskap har outsourcet til India. Vi tok i stedet ruten til Sør-Amerika, hvor særlig IT-selskap fra USA har mange av sine programmerere. Det har vært et spennende valg. Det er kulturelle forskjeller mellom verdens nordligste og verdens sørligste land, samtidig er vi mer kulturelt like enn mange andre deler av verden, noe som gjør samarbeidet overraskende enkelt.

I 2018 innledet vi et samarbeid med Instituto Belgrano, som utdanner utviklere og digitale markedsførere i Rosario. Noen av deres beste studenter får nå arbeide norske selskap.

Outsourcing av IT har vært en vekstbransje i Argentina i 10 sammenhengende år. Vi er glade for å kunne være med på denne utviklingen. Et land som strever økonomisk får verdifullt arbeid, mens norske små og mellomstore bedrifter får tilgang til topp kompetanse til fornuftige priser.

I år har vi investert i kontor midt sentrum, i selve gågaten i Rosario. Nå venter vi bare på at leietager, et advokatkontor, skal flytte ut slik at vi kan flytte inn. Vi lover bilder og innvielsesfest før jul! 

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok