Designere og programmerere

Møt vårt team i Argentina

Hos oss samarbeider utviklere og designere for å lage digital markedsføring med aktiv bruk av kunstig intelligens og profesjonelle grafiske verktøy.

  Vi ble etablert i 1995

  Oss kan du bokstavlig talt stole på

  Vi er en egenfinansiert familiebedrift. Vår styrke er gode og langsiktige kunderelasjoner. Vi er en leverandør som bryr oss om din virksomhet.

  Hvorfor er det viktig med erfaring?

  Få høy kvalitet til en fornuftig pris

  Din forretning på nettet fortjener en profesjonell leverandør. Du trenger godt design og gode tekniske løsninger. I tillegg trenger du sikkerhet. Vi kan

  programmering, det betyr at vi med høy sannsynlighet kan lage tilpasningen du i dag ikke vet du vil få bruk for.

  Vi tilbyr markedsledende løsninger til din nettside og nettbutikk. Våre system er fleksible, med

  profesjonelt design og høy sikkerhet. Vi har kompetansen du trenger.

  Velkommen til Asker

  Du finner oss i hjertet av Viken

  Vi kommer gjerne på besøk til deg som holder til på Østlandet. Bli kjent med oss som leverandør og få samtidig gode råd til din digitale markedsføring. Vårt besøk er gratis og uforpliktende.

  Rosario

  En vekst-hub for programutvikling

  Vårt utviklerkontor er i Rosario, Argentina. Det valget er kanskje ovverraskende, men det er ikke tilfeldig.

  Bildet har vi tatt med drone fra pampasen utenfor Rosario. På Paraná elven skimtes skipene som frakter korn og soya ut i verden.

  IT-selskap i USA har i mange år utviklet programvare i Sør-Amerika. Vi har som et lite, norsk selskap valgt å gjøre det samme. Det er stor avstand fra verdens nordligste land til verdens sørligste, og vi brukte over 5 år på å få alle tillatelser på plass. Nå går samarbeidet godt.

  I 2018 innledet vi et samarbeid med Instituto Belgrano, som utdanner utviklere og digitale markedsførere i Rosario. Noen av deres beste designere får arbeide for norske selskap.

  I nesten 10 år har det vært økonomiske nedgangstider i Argentina, i de samme 10 årene har IT-tjenester vært en vekstbransje. Vi er glade for å gi muligheter til unge som gjerne vil bli kjent med norske virksomheter, samtidig som norske små og mellomstore bedrifter får tilgang til høy kompetanse til fornuftige priser.

  I 2019 investert vi i kontor midt sentrum av Rosario, i selve gågaten. I 2020 flyttet vi inn, der jobber vi effektivt sentralt og trygt. 

  La oss ta et videomøte, på Teams, Google Meet eller WhatsApp!