Tusen takk!

Vi setter stor pris på tilliten og vil gjøre vårt ytterste for at dere skal bli fornøyd
Vi dedikerer nå en digital markedsføringsekspert til dere
Før møtet vil vi
Blant annet:
  • Vurdere deres rangering på Google
  • Se på deres bruk av sosiale medier
  • Se på deres digitale profil på nettet med hjemmeside, firmaets profil og tilstedeværelse på ulike plattformer
Hva ønsker dere?
Det er nyttig hvis dere tenker igjennom:
  • Hvilken strategi synes dere er mest interessant? Å lykkes på Google, på sosiale medier eller å kjøre en digital kampanje?
  • Noen ganger kan det være små forskjeller som avgjør om en kampanje lykkes eller ikke. Vi setter pris på informasjon om hvilke tiltak dere har gjort, hvilket resultat det har gitt og hva dere tenker videre.

Bonustilbud

Har dere animert logo?

Video og bevegelse er en viktig suksessfaktor i Digital Markedføring. En animert logo gir identitet og skaper oppmerksomhet. Den kan brukes der dere profilerer dere, enten det er på en landingsside, på Facebook, i en annonse eller i epost.

Siden dere har vist oss tillit og bestilt en konsultasjon, har vi gleden av å tilby et forslag til en animert logo. Hvis dere ikke liker animasjonen fakturerer vi ingenting. Hvis dere liker den, ferdigstiller vi den og sender den til dere i størrelser og format som passer til deres kanaler - til halv pris!

Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å benytte dere av denne muligheten, og vår designer vil ha en animasjonen klar til møtet.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok